‘Huis Gemaakt’: Ook Younes en Eline niet langer een koppel

Opnieuw droevig nieuws voor de fans van Huis Gemaakt. Enkele weken nadat winnaars Cedric en Anaïs bekendmaakten dat ze niet langer een koppel zijn, volgen nu ook Younes en Eline. Zij werden vorig jaar trots tweede. Het nieuws werd door Eline zelf gedeeld op Instagram.

Op dit moment is VTM druk bezig aan de voorbereidingen voor een nieuw seizoen van Huis Gemaakt. Maar voor we dat nieuw seizoen te zien krijgen, kwam er slecht nieuws van de kandidaten van vorig jaar. De twee koppels uit de finale zijn namelijk niet meer samen.

Huis Gemaakt

In het vorige seizoen van Huis Gemaakt, waar verschillende koppels hun eigen huis mogen renoveren en er uiteindelijk één duo het huis ook echt wint, waren er twee topfavorieten: Younes & Eline en Cedric & Anaïs. Cedric en Anaïs bouwden hun huis in Antwerpen, terwijl Younes & Eline zich in Beringen settelden. Uiteindelijk kwamen de twee duo’s, mede dankzij de kijkers, allebei in de finale terecht.

Daar moesten Eline & Younes uiteindelijk hun overwinning uit handen geven aan Cedric & Anaïs. Zij gingen in hun huis in Antwerpen wonen. Maar enkele weken geleden maakte het koppel bekend dat ze niet langer samen zijn en dat er nog een van hen in het huis zal blijven wonen.

Younes en Eline

Nu, ongeveer twee weken later, laat ook Eline weten dat zij en Younes niet langer een koppel vormen. Dat doet ze via haar Instagram Story. “Ik wilde hier niets meer over delen”, schrijft ze. “Maar na Huis Gemaakt zijn er veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren. Ik heb hier niet om gevraagd, heb het niet op deze manier gewild. Maar ik bevestig dat Younes en ik uit elkaar zijn.” Daarnaast meldt Eline ook duidelijk dat ze er verder niet meer over zal praten.

Meer
Lees meer...