‘Huis Gemaakt’-winnaars Cedric en Anaïs uit elkaar

Droevig nieuws voor de fans van het VTM-programma Huis Gemaakt. Het winnende koppel van het tweede seizoen, Cedric en Anaïs uit Antwerpen, hebben via Instagram laten weten dat ze niet langer een koppel zijn. Ze laten daarbij ook meteen weten dat ze het gewonnen huis niet opnieuw te koop zullen zetten.

Op dit moment is VTM druk bezig aan de voorbereidingen voor een nieuw seizoen van Huis Gemaakt. Maar voor we dat nieuw seizoen te zien krijgen, kwam er slecht nieuws van een van de vorige winnaars. Deze ochtend postten Cedric en Anaïs, de winnaars van vorig seizoen, namelijk een emotionele post op Instagram. Daarin vertellen ze het grote publiek dat ze niet langer een koppel zijn.

Huis Gemaakt

Anaïs en Cedric waren tijdens het vorige seizoen van Huis Gemaakt al sinds het begin bij de topfavorieten. Het koppel uit Antwerpen ging tijdens het programma door euforie en mindere periodes, maar de eerlijkheid van de twee zorgde ervoor dat kijkend Vlaanderen als een blok voor hen viel.

Dat, in combinatie met hun gigantische make-over in het huis, zorgde ervoor dat Cedric & Anaïs het programma wonnen. Daarmee versloegen ze concurrenten Eline & Younes en kregen ze hun zelf verbouwde woning zomaar cadeau.

“Eigen weg”

Maar nu heeft het koppel dus besloten om hun eigen weg op te gaan. In een Instagrampost laat Anaïs weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan. “We hebben een tijdje geleden samen met pijn in het hart besloten dat het beter is om elk onze eigen weg op te gaan”, begon ze. “Soms neemt het leven een onverwachte wending en gaan de dingen niet zoals gehoopt. We gaan uit elkaar met enorm veel respect en liefde voor elkaar.”

Daarnaast laat het koppel ook meteen weten dat ze het gewonnen huis niet zullen verkopen. “Eén van ons zal er blijven wonen”, valt er nog te lezen. Daarnaast vraagt het koppel om hun privacy te respecteren.

Meer
Lees meer...