‘Blind Gekocht’: Onrealistische verwachtingen bij Lien en Christine

Vorige week ontplofte er een bommetje in Blind Gekocht. Voor het eerst werd er namelijk geen huis gevonden voor een koppel. Maar ook deze week lijkt het niet al te vlot te verlopen. Moeder en dochter Christine en Lien zien namelijk niet meteen hun droomhuis in het huis dat Kinga voor hen kocht.

Blind Gekocht zoekt nu al vijf seizoenen lang naar geschikte woningen voor gezinnen, daarbij lukte het elke keer om het droomhuis te vinden voor de kopers. In de vorige aflevering zagen we al de volledige verhalen van twee duo’s: Syl & Johan en Mathias & Anouchka. Voor Syl en Johan werd uiteindelijk een droomhuis verwezenlijkt in hartje Brugge, maar voor het andere duo bleef dat uit.

Lien en Christine

In de vierde aflevering van Blind Gekocht zet het team alles op alles voor de Christine en Lien. Zij hadden 640.000 euro budget voor een kangoeroewoning mét B&B in hartje Brugge en na veel en grondig zoekwerk hebben de experten het ideale pand gevonden.

Of dat denken ze toch, want bij het eerste bezoek aan de woning lijkt vooral het gelijkvloers niet echt aan hun wensen te voldoen. “Ik zou de keuken vooraan plaatsen, centraal mijn salon en verder mijn slaapkamer met douche erbij en vanachter waskot en van alles en nog wat. En dan spreken we nog niet van muren uitbreken”, vertelt Christine. Voor Bart en Kinga is het dan ook even slikken: “Dit is even een mini mindfuck. Ze moeten toch beseffen dat er geen honderdduizenden euro’s aan budget overblijft?”

Naast Christine en Lien is er ook nog een ander moeder-dochter-duo te zien. Zo krijgen ook alleenstaande moeder Talia en haar dochtertje Jaida hun huis in Gavere te zien.

Bekijk de preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...