‘Blind Gekocht’ heeft een startdatum, seizoen 5 vanaf volgende maand al te zien

Goed nieuws voor de fans van Blind Gekocht. Het programma keert volgende maand namelijk al terug op Play4. Daarbij zal presentator Jani Kazaltzis opnieuw gezelschap krijgen van interieurarchitecten Bart en Kelly. Maar daarnaast zal er ook een nieuwe makelaar te zien zijn: Kinga Kantorska. Het vijfde seizoen is vanaf donderdag 6 april te zien.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op. Daardoor krijgen we binnenkort dus een nieuw seizoen te zien op Play4.

Vorige week loste Play4 al een eerste trailer en daarin was alvast te zien hoe sommige deelnemers hun deelname alweer in twijfel trokken. Maar uit de vorige seizoenen hebben we geleerd dat ook die koppels hoogstwaarschijnlijk gelukkig zullen achterblijven. De nieuwe afleveringen gaan binnen twee weken al van start.

Nieuw seizoen

In het nieuwe en vijfde seizoen keert Jani Kazaltzis uiteraard terug als presentator. Ook interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn opnieuw van de partij. Zij moeten het deze keer wel doen zonder het vertrouwde gezicht van makelaar Béa. Na vier seizoenen was Blind Gekocht voor haar niet langer te combineren met haar werk, waardoor ze (tijdelijk) een stapje opzij zet. Ze zal wel te zien zijn in Huis Gemaakt op VTM.

Haar vervangster is de 44-jarige immomakelaar Kinga Kantorska uit Diest. En die zal het niet makkelijk krijgen. In de eerste trailer was namelijk al te zien dat sommige deelnemers teleurgesteld waren bij het zien van hun huis. “Dit maakt ons niet gelukkig”, klinkt het zelfs al. Maar uit vorige seizoenen kunnen we toch opmaken dat de meeste koppels en families uiteindelijk zeer gelukkig zijn met het resultaat.

Bekijk de trailer voor Blind Gekocht seizoen 5 hier:

Blind Gekocht is vanaf 6 april elke donderdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...