‘Blind Gekocht’: Bart en Kinga moeten meteen grenzen stellen

Vanaf donderdag 6 april is het nieuwe seizoen van Blind Gekocht te zien op Play4. Daarbij zal presentator Jani Kazaltzis opnieuw gezelschap krijgen van interieurarchitecten Bart en Kelly. Maar daarnaast zal er ook een nieuwe makelaar te zien zijn: Kinga Kantorska. In een eerste preview is alvast te zien hoe één koppel iets te veel lijkt te dromen.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op.

De gezinnen die uiteindelijk zijn gekozen zijn dus vanaf morgen, donderdag 6 april, te zien in een nieuw seizoen. Daarvan zijn de eerste koppels ook al even bekend. In een eerste video krijgen Mathias (36) en Anouchka (30) het al meteen zwaar te verduren.

Blind Gekocht

In het nieuwe en vijfde seizoen keert Jani Kazaltzis uiteraard terug als presentator. Ook interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn opnieuw van de partij. Zij moeten het deze keer wel doen zonder het vertrouwde gezicht van makelaar Béa. Haar vervangster is de 44-jarige immomakelaar Kinga Kantorska uit Diest.

Zij zullen de koppels en gezinnen aan een nieuw huis en interieur helpen. Al zal dat niet altijd meteen van een leien dakje lopen. In het vijfde seizoen krijgen we in het totaal zeven gezinnen te zien.

Te veel eisen

Het eerste deelnemende duo is Mathias (36) en Anouchka (30). Zij hebben alvast torenhoge verwachtingen voor hun nieuwe stek. Het koppel wil een karakterwoning met charme, een open bebouwing, een grote loods van 200m², voldoende parkeerplaats, een oprit, niet aan een drukke baan, plek om te laden en te lossen, vier slaapkamers, twee badkamers, ruime dressing, grote leefruimte, enzovoort.

En daar moeten Bart en Kinga al meteen ingrijpen. Ik denk niet dat we deze opdracht zomaar mogen aannemen”, zegt Bart. “We moeten hen confronteren en zeggen dat we het onder bepaalde voorwaarden doen en anders niet. We gaan hen voor een voldongen feit moeten zetten”, klinkt het. Uiteindelijk zullen Mathias en Anouchka vier zaken mogen kiezen.

Bekijk de preview van Blind Gekocht hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...