‘Blind Gekocht’: Dit zijn de eerste gezinnen uit het nieuwe seizoen

Volgende week, op 6 april, komt Blind Gekocht terug. Daarbij zal presentator Jani Kazaltzis opnieuw gezelschap krijgen van interieurarchitecten Bart en Kelly. Maar daarnaast zal er ook een nieuwe makelaar te zien zijn: Kinga Kantorska. Play4 stelt nu alvast de eerste drie gezinnen voor.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op.

De gezinnen die uiteindelijk zijn gekozen zijn dus vanaf volgende week te zien in een nieuw seizoen. Uit de eerste trailer bleek al dat ook die gezinnen had zwaar te verduren zullen krijgen. Maar de geschiedenis leert ons dat de meesten uiteindelijk enorm blij achterblijven. Dit zijn alvast de eerste drie gezinnen uit het nieuwe seizoen.

Blind Gekocht

In het nieuwe en vijfde seizoen keert Jani Kazaltzis uiteraard terug als presentator. Ook interieurarchitecten Bart Appeltans en Kelly Claessens zijn opnieuw van de partij. Zij moeten het deze keer wel doen zonder het vertrouwde gezicht van makelaar Béa. Haar vervangster is de 44-jarige immomakelaar Kinga Kantorska uit Diest.

Zij zullen de koppels en gezinnen aan een nieuw huis en interieur helpen. Al zal dat niet altijd meteen van een leien dakje lopen. In het vijfde seizoen krijgen we in het totaal zeven gezinnen te zien. De kijker kan alvast kennismaken met Syl & Johan, Anouchka & Mathias en Talia & dochter Jaida.

Drie gezinnen

Syl (42) & Johan (49)

Syl en Johan zijn al vijf jaar een koppel. Johan werkt en woont in De Panne terwijl Syl met haar twee tienerdochters in hartje Brugge woont. Nu willen ze samenwonen, maar daarvoor moet Johan wel richting de stad trekken. En er zijn nog een paar hordes te overwinnen: Syl en Johan zijn complete tegenpolen als het aankomt op smaak en stijl.

Play4

Anouchka (30) & Mathias (36)

Anouchka en Mathias zijn al acht jaar een gelukkig koppel en wonen samen in Anouchka’s ouderlijke huis samen met hun zoontje. Maar dat is nu te klein geworden, ook voor de nieuwe job van Mathias. Het koppel zoekt nu dus vooral een karakterwoning, mét een grote loods en dito tuin.

Play4

Talia (32) & Jaida (8)

Talia is een alleenstaande mama met Jamaicaanse en Belgische roots en werkt als kinderverzorgster in het lager buitengewoon onderwijs. Zij woont sinds enkele jaren opnieuw bij haar moeder, maar ze wil graag een eigen thuis samen met haar goedlachse en speelse dochtertje Jaida.

Play4

Blind Gekocht is vanaf donderdag 6 april wekelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...