‘Blind Gekocht’: Syl en Johan zijn dolgelukkig met hun nieuwe huis

Vorige week ging het nieuwe seizoen van Blind Gekocht van start. In de eerste aflevering maakten we meteen kennis met de eerste twee koppels van dit seizoen en daarbij kregen Syl en Johan ook meteen hun huis te zien. Dat was geen liefde op het eerste gezicht, maar na alle werken zijn de twee verliefd op hun nieuwe stekje.

Na het grote succes van de eerste vier seizoenen van Blind Gekocht, lanceerde Play4 eind april 2022 al een oproep voor nieuwe kandidaten. Ondanks enkele dramatische momenten de afgelopen jaren kwam daar opnieuw heel wat reactie op.

Een van de eerste duo’s is Johan en Syl. En die leken op het eerste zicht alvast niet al te blij te zijn met hun aankoop. Bij de eerste bezichtiging vertelden ze alvast hoe teleurgesteld ze waren met het huis en de tuin. Maar ondanks de onzekerheid tijdens de verhuis, bleek het huis uiteindelijk alles te zijn waar de twee van hadden gedroomd.

Syl en Johan

Syl en Johan zijn al vijf jaar een koppel. Johan werkt en woont in De Panne terwijl Syl met haar twee tienerdochters in hartje Brugge woont. Nu willen ze samenwonen, maar daarvoor moet Johan wel richting de stad trekken. En er zijn nog een paar hordes te overwinnen: Syl en Johan zijn complete tegenpolen als het aankomt op smaak en stijl.

Hij houdt van hout en Zweedse hutten, zij van strak en modern. Hun budget was 480.000 euro en daar moesten Kinga en Kelly het dus mee doen. Dat lukte uiteindelijk ook en het duo vond een huis in de buurt van Brugge. Daaraan was nog veel werk, maar Kelly ging de uitdaging aan.

“Terug verliefd”

Bij het eerste bezoek van Johan en Syl bleek het huis toch niet meteen in de smaak te vallen. De twee zagen meteen het grote werk en Johan had toch een grotere tuin verwacht. “De tuin is ondermaats”, klonk het zelfs. Ook Syl liep niet meteen warm voor het huis. “Die keuken is een bunker. Daar word je echt niet blij van”, begon ze.

Maar gisteren kreeg het koppel voor het eerst hun afgewerkte huis te zien. En toen leek alles toch in de plooi te vallen. De badkamer beneden en de ‘bunkerkeuken’ werden opengemaakt, waardoor alles uiteindelijk uitkomt in de grote tuin. Die tuin werd uiteindelijk ook door Johan goedgekeurd.

Bekijk het fragment hier:

Blind Gekocht, elke donderdag om 21.00 op Play4.

Meer
Lees meer...