‘Miljoenenhuizen’ zoekt deze week huis met meerdere dressings voor influencer

Sinds vorige week is op VTM het nieuwe programma Miljoenenhuizen te zien. Daarin zien we hoe drie verschillende vastgoedkantoren de kijkers meenemen naar de meest extravagante panden in het land. Zo zagen we in de eerste aflevering al het huis van de buurman van Kanye West en wordt er ook deze week opnieuw een uniek huis bezocht. Daarin lijken vooral veel kleren te moeten passen.

Naast Huis Gemaakt komt VTM vanaf vorige week met een nieuw programma over vastgoed. Deze keer kiest de zender voor iets riantere woningen in Miljoenenhuizen. Met dat nieuw programma is de opmars van bouwprogramma’s aan een climax toe.

Want naast Blind Gekocht en Huizenjagers op Play4 lanceerde VRT 1 recent ook Ons huis/nieuw huis. Het nieuwe programma van VTM is dus de zoveelste in het nu al gigantische lijstje.

Meerdere dressings

Zoals de naam Miljoenenhuizen al doet vermoeden, gaat het programma vooral over luxevastgoed en de booming business daarrond. Makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren nemen de kijker mee en geven hen een unieke kijk in de duurste panden van de streek.

Vorige week zagen we zo al een gigantische loft aan het kanaal in Wijnegem en deze keer trekt makelaar Arthur Rodenburgh met influencer An-Katrien Casselman op pad in dezelfde regio. Met haar 186.000 volgers op Instagram en jarenlange ervaring als influencer, weet An-Katrien maar al te goed wat ze wil. En dat is: een woning met méér dan één kledingruimte. 

“Voor Dries is dit groot genoeg, maar voor mij niet. Ik heb zeker het dubbele nodig”, klinkt het. “Dat is mijn werk en mijn privékleren moeten er ook nog bij, maar ik moet wel het overzicht kunnen bewaren natuurlijk. Ik denk ook dat het handig zou zijn als mijn bureau in de dressing staat”, klinkt het.

Bekijk de preview van Miljoenenhuizen hier:

Miljoenenhuizen is elke donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...