Milk Inc., met Linda, kondigt twee extra shows aan in Sportpaleis

De comeback van Linda Mertens bij Milk Inc. kan nu al als een succes gezien worden. De zangeres keerde eind oktober terug aan de zijde van Regi na enkele jaren afwezigheid. Dat zal ze binnen een jaar opnieuw doen bij enkele concerten in het Sportpaleis. Omdat de eerste vier daarvan meteen uitverkocht worden, zijn er nu twee nieuwe datums aangekondigd.

De geruchten over de terugkeer van Linda Mertens bij Milk Inc. bestonden al lang, maar werden enkele weken geleden bevestigd. Tijdens de The Return-concerten verscheen toen namelijk een figuur in een mysterieuze cape op het podium. Die cape werd uiteindelijk afgenomen, waarna Regi vrijwel meteen een Milk Inc.-nummer inzette. Bij de eerste onthulling ging de zaal uit zijn dak toen ze zagen dat het wel degelijk om Linda ging.

Regi vs. Milk Inc.

Op dat moment werden ook meteen drie shows aangekondigd van Regi vs. Milk Inc. in het Sportpaleis op 8, 9 en 10 november 2024. Omdat die al snel uitverkocht worden, volgde een vierde show op 2 november 2024, maar ook die was na enkele minuten uitverkocht. De organisator PSE Belgium maakte toen al bekend dat er gezocht werd naar nog meer datums. Die zijn nu – na wat verschuiven – gevonden, want Regi vs. Milk Inc. zal ook op 18 en 19 oktober 2024 te zien zijn in het Sportpaleis.

De concerten beloven naast Regi, Linda en Filip ook nog heel wat gastartiesten op het podium. Wie deze partyconcerten niet wil missen, zit best achter de computer op maandag 20 november om 10 uur, want dan gaat de ticketverkoop van start via sportpaleis.be.

Meer
Lees meer...