‘Regi in het Sportpaleis: The Return’ met terugkeer Linda dit weekend te zien op VTM 2

Afgelopen weekend stond Vlaanderen op z’n kop. In het Sportpaleis gaf Regi het hele weekend het beste van zichzelf met The Return-concerten. Daarbij kreeg hij bezoek van enkele grote artiesten zoals CAMILLE en Jaap Reesema. Maar ook zangeres Linda Mertens keerde na een paar afwezige jaren terug. Het volledige concert is dit weekend te bekijken.

Dat Regi ook dit jaar opnieuw in het Sportpaleis te zien zou zijn, was al lang geen verrassing meer. Maar toch ging er in de week voor het concert heel wat aandacht naartoe. Er waren namelijk geruchten over een eventuele terugkeer van zangeres Linda Mertens. Daardoor hoopten veel fans dus op een reünie van Milk Inc.. Naast een resem aan andere artiesten, kwam de return van het duo er dan ook eindelijk.

Terugkeer Linda

Tijdens de show kwam er een figuur in een mysterieuze cape het podium op. Die cape werd uiteindelijk afgenomen, waarna Regi vrijwel meteen een Milk Inc. nummer inzette. Bij de eerste onthulling ging de zaal meteen uit hun dak en moest zangeres Linda Mertens zichtbaar even bekomen.

Maar daarna volgden wel nog een paar bekende hits van het duo. Ondertussen zijn er ook al nieuwe concerten van Milk Inc. aangekondigd.

Op TV

Wie er afgelopen weekend bij was, heeft zonder twijfel goede herinneringen aan die langverwachte terugkeer. Maar ook voor wie er niet bij was, is er nu goed nieuws. Regi in het Sportpaleis: The Return is op zaterdag 4 november namelijk te zien op VTM 2.

Naast de terugkeer van Linda heeft de spectaculaire show nog veel meer te bieden. Zo komt zangeres CAMILLE uit de lucht gevlogen, krijgt Regi bezoek van onder andere Jaap Reesema, Pauline, Maxine en Arno én duikt ook Mark With a K op.

Regi in het Sportpaleis: The Return is op zaterdag 4 november om 22.20 uur te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...