Jacques Vermeire en Urbanus binnenkort samen te zien in ‘reisprogramma’ op VTM

In september ging het nieuwe tv-seizoen van start. Daarbij kregen we al heel wat nieuwe programma’s voorgeschoteld, maar in november volgen nog andere nieuwe projecten. Een daarvan is Jacques en Urbain op Wereldtournee op VTM. Daarin zien we hoe Jacques Vermeire en Urbanus er samen op uit trekken.

Vanaf dinsdag 7 november slaan Jacques Vermeire en Urbanus hun vleugels uit in een gloednieuw programma op VTM. In Jacques en Urbain op Wereldtournee trekken ze naar verschillende landen om daar hun humor met anderen te delen. Want hun grapjes in Vlaanderen werken, maar is dat ook in andere landen het geval?

Jacques en Urbain op Wereldtournee

In het nieuwe programma trekken twee van Vlaanderens bekendste komieken, die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben op de planken, naar verschillende bestemmingen. In ons land zijn ze met hun shows al zowat overal geweest, maar daardoor hebben ze in het buitenland nog niet veel ervaring opgedaan. Maar daar komt in Jacques en Urbain op Wereldtournee dus verandering in.

Programmamaker Erik Goens neemt de twee namelijk mee op wereld- en ontdekkingsreis. Daarbij trekken ze naar New York, Lapland, Berlijn, Nepal, Spanje, Kinshasa en Zuid Afrika. Dat leidt tot opvallende ontmoetingen. Zo gaan ze op graffitiles in Berlijn, huren ze een sneeuwscooter in Lapland en trekken ze naar het vuilnismuseum in New York. Maar overal moeten ze ook zelf aan de bak, want op iedere locatie moeten de twee een show voorbereiden en brengen. De grote vraag daarbij is: overleeft hun humor ook in het buitenland?

Jacques en Urbain op Wereldtournee is vanaf 7 november elke dinsdag om 21.55 te zien.

Meer
Lees meer...