Beruchte film ‘Miller’s Girl’ met Jenna Ortega binnenkort te zien op Netflix

De film Miller’s Girl met acteurs Jenna Ortega en Martin Freeman komt binnenkort naar Netflix. De film is sinds januari te zien in de bioscoop en is sindsdien al veelbesproken. Dat komt door de opvallende relatie tussen een leerling en haar leraar en het leeftijdsverschil tussen de acteurs.

Sinds een tijdje is dé Oscarwinnaar Oppenheimer te zien op Netflix en vanaf 25 april komt daar nog een veelbesproken film bij. Het gaat om Miller’s Girl met actrice Jenna Ortega (Wednesday, Scream) en Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) in de hoofdrol.

In de film gaat het personage Cairo (Ortega) een relatie aan met haar docent Jonathan (Freeman). Dat zorgde online voor heel wat verontwaardigde reacties. Het leeftijdsverschil tussen beide acteurs bedraagt namelijk 31 jaar.

Miller’s Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen.

De eerste trailer zorgt alvast voor heel wat extra vragen die onbeantwoord zullen blijven tot de release van de film. Zo lijkt het er even op dat leraar en leerling een affaire hebben, maar ook hoe Cairo dat in scène lijkt te zetten om zo het leven van Miller te verpesten. Hoe de vork in de steel zit, zal dus nog moeten blijken. De film verschijnt op 25 april op Netflix.

Meer
Lees meer...