‘Miller’s Girl’ met Jenna Ortega krijgt eerste trailer

Het gaat hard voor de 21-jarige actrice Jenna Ortega. Na een hoofdrol in de succesreeks Wednesday en een rol in de Scream-films, zal ze binnenkort ook de hoofdrol spelen in de nieuwe thriller Miller’s Girl. Die film is volgend jaar ook in België te zien.

Actrice Jenna Ortega is een van de meest gevraagde namen van dit moment. Hoewel ze enkele weken geleden uit de nieuwe Scream-film stapte, zijn er nog heel wat andere projecten waar de jonge actrice in te zien zal zijn.

Zo heeft Ortega net de opnames van Beetlejuice 2 afgerond. Daar werkte ze opnieuw samen met regisseur Tim Burton en speelde ze de dochter van het bekende personage Lydia Deetz, gespeeld door Winona Ryder. Naast dat nieuwe project komt ook Miller’s Girl er binnenkort aan.

Miller’s Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen.

De eerste trailer zorgt alvast voor heel wat extra vragen die onbeantwoord zullen blijven tot de release van de film. Zo lijkt het er even op dat leraar en leerling een affaire hebben, maar ook hoe Cairo dat in scène lijkt te zetten om zo het leven van Miller te verpesten. Hoe de vork in de steel zit, zal dus nog moeten blijken. De film zou op 24 januari 2024 verschijnen.

Bekijk de trailer van Miller’s Girl hier:

Meer
Lees meer...