‘Milo’ gaat deze week van start: Bekijk de intro hier

Het is bijna zover. Vanaf vrijdag kan je op VTM kijken naar de nieuwe telenovelle Milo met CAMILLE in de hoofdrol. Om de fans alvast warm te maken voor de eerste aflevering, heeft de zender vandaag de intro gedeeld. Die laat je meteen kennismaken met alle personages en acteurs. De song is, hoe kan het ook anders, ingezongen door CAMILLE zelf.

Na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa komt VTM heel binnenkort met een nieuwe telenovelle. Op vrijdag 5 januari komt de eerste aflevering van Milo namelijk op televisie. Die aflevering zal een extra lange inleiding zijn in het verhaal. Nadien verhuist de reeks naar een eerder tijdstip in de week.

Milo

Milo heeft een gouden stem. Zij is een bakkersdochter die haar zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Een van die omwegen is een job op de academie Kosmos, de plek waar heel wat beroemde artiesten hun opleiding volgden.

Daar ontdekt de naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlight te veroveren. In enkele trailers zijn Milo (CAMILLE), Maud (Karen Damen), Liam (Mathias Mesmans) en Hilde (Karlijn Sileghem) in ieder geval al héél eerlijk. Net zoals bij Lisa speelt ook Milo zich duidelijk af op een bepaalde locatie. Bij de vorige telenovelle was dat Vilvoorde, maar nu komt Willebroek in de kijker te staan.

Generiek

De nieuwe telenovelle gaat op vrijdag 5 januari van start met een extra lange aflevering. Daarna zal Milo elke week van maandag tot donderdag om 18.20 uur te zien zijn. Om de kijker alvast warm te maken voor de eerste lange aflevering op vrijdag, heeft VTM de generiek gedeeld.

Aangezien de reeks over het najagen van muziekdromen gaat, is het natuurlijk geen verrassing dat ook de titelsong door hoofdrolspeelster CAMILLE is ingezongen. Het lied heet Ik Sta Altijd Voor Je Klaar en zal dus vanaf nu dagelijks op de televisie te horen zijn. Op vrijdag, wanneer de eerste aflevering verschijnt, zal de introsong ook als single verschijnen.

Bekijk de generiek hier:

De eerste aflevering van Milo is op vrijdag om 20.35 uur te zien. Daarna is de telenovelle van maandag tot donderdag om 18.20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...