‘Missing: Dead or Alive?’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe docureeks Missing: Dead or Alive?. Daarin zullen we agenten uit South Caroline volgen van de dienst vermiste personen. We volgen ze tijdens alle stappen van een zoektocht naar een vermiste persoon, of die nu levend of dood teruggevonden wordt.

De laatste maanden verschenen er al verschillende nieuwe documentaires op Netflix. Het ging daarbij onder andere om Waco: American ApocalypseMH370: The Plane That Disappeared en American Manhunt: The Boston Marathon Bombing. En nu is er een gloednieuwe docureeks aan die volledig in het teken staat van de dienst vermiste personen. 

Missing: Dead or Alive?

In de officiële trailer voor de reeks kregen we al te zien dat we een aantal agenten van de South Carolina sheriff’s department zullen volgen. Het gaat om agenten die vastberaden zijn om vermiste personen te herenigen met hun familie. “Het idee dat je iemand kan redden voor hen iets wordt aangedaan, dat is waarom ik werk op de dienst vermiste personen.”

We kregen in de trailer ook al verschillende vermissingen te zien. Maar het gaat daarbij maar om een fractie van het aantal verdwijningen in de Verenigde Staten. Zo hoorden we al dat er dagelijks zo’n 1.500 mensen verdwijnen in de VS. De reeks zal ingaan op de verdwijning van de volwassen man David Taylor die vermist raakte net nadat hij de lotto won. Een andere zaak gaat over de 10-jarige Amirah Watson. De agenten proberen deze mensen op tijd terug te vinden, maar – zoals de titel al doet vermoeden – dat lukt niet altijd. “Het is niet voorbij tot je de persoon gevonden hebt … of diens lichaam.” Soms moeten de agenten dus ook slecht nieuws brengen aan de families en ook dat proces zullen we te zien krijgen in de documentaire. 

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Missing: Dead or Alive?:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...