Documentaire ‘MH370: The Plane That Disappeared’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe documentaire over de vermiste vlucht MH370. De vlucht van Malaysia Airlines vertrok op 8 maart 2014, maar verdween kort na opstijgen volledig van de radar. In de Netflix-documentaire MH370: The Plane That Disappeared zullen we meer te weten komen over de verdwijning en de theorieën over wat er met het vliegtuig gebeurde.

Op 8 maart 2014 vertrok vlucht 370 van Malaysia Airlines op de luchthaven van Kuala Lumpur in Maleisië voor een vlucht naar Peking in China. Maar daar kwam de vlucht nooit aan. 38 minuten na het opstijgen ging het contact met de vlucht verloren en daarna werd het vliegtuig nooit meer teruggezien. Van de 239 inzittenden werd nooit een spoor teruggevonden. En ook het vliegtuig bleef – op enkele brokstukken na – tot op heden vermist. 

MH370: The Plane That Disappeared

In de documentaire MH370: The Plane That Disappeared worden echte en nagespeelde beelden gebruikt. Ook komen de familieleden van enkele inzittenden van vlucht MH370 aan het woord. In de trailer kregen we al te zien dat de documentaire zal ingaan op verschillende theorieën. Zo wordt de piste van een hijack onderzocht, maar wordt er ook ingegaan op theorieën die denken dat de verdwijning deel uitmaakt van een groter geheel. 

De documentaire MH370: The Plane That Disappeared bestaat uit drie delen en is vanaf vandaag te vinden op Netflix. De datum werd niet toevallig gekozen, want vandaag, 8 maart 2023, is het dag op dag 9 jaar geleden dat vlucht MH370 van de radar verdween. En tot op heden is er dus nog geen sluitend antwoord over wat er met de vlucht en de inzittenden gebeurd is.

Bekijk hier de officiële trailer van MH370: The Plane That Disappeared:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...