‘MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story’ krijgt ultieme trailer

Netflix heeft een ultieme trailer gedeeld van MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story. Deze nieuwe reeks toont het gruwelijke leven van de meervoudige moordenaars Lyle en Erik Menendez. De reeks verschijnt volgende week op Netflix.

Zo’n twee jaar geleden verscheen op Netflix het op waargebeurde gebeurtenissen gebaseerde DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix. Ondanks de kritiek op de reeks, groeide het toch uit tot de op twee na best bekeken Engelstalige reeks op Netflix ooit. Kort daarna sloot Netflix een deal met Ryan Murphy om nog meerdere Monster(s)-reeksen te maken.

Lyle en Erik Menendez

De opvolger van DAHMER is MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story en is vanaf donderdag 19 september te zien op Netflix. Deze reeks gaat over de broers Lyle en Erik Menendez. Zij vermoordden in 1989 hun ouders José and Kitty Menéndez.

Tijdens het proces daarna was er heel wat discussie over het motief van die moord. De aanklager beweerde dat de broers uit waren op het fortuin van hun ouders. Dat ze na de dood van hun ouders veel geld uitgaven aan luxe-items, bedrijven en reizen sprak daarbij niet in hun voordeel. De broers hebben echter altijd volgehouden dat zij hun ouders vermoord hebben als gevolg van jarenlang fysiek, emotioneel en seksueel misbruik. De nieuwe trailer toont alvast beelden van dat misbruik.

De rollen van Lyle en Erik Menendez worden gespeeld door respectievelijk Nicholas Chavez (General Hospital) en Cooper Koch (They/Them). De rol van de ouders José and Kitty Menéndez wordt dan weer gespeeld door Javier Bardem (No Country for Old Men) en Chloë Sevigny (Boys Don’t Cry).

Bekijk hier de officiële trailer:

MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story verschijnt op donderdag 19 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...