Left Right
scrollTop top

De “mooiste kat ter wereld” verdient bakken geld als influencer


Coby kat
© Instagram cobythecat

De kat Coby is erin geslaagd om enorm veel geld te verdienen als influencer. De witte kat wordt door velen omschreven als de mooiste kat ter wereld en werd daarom onder andere al gebruikt in reclames voor kattenbakken, kattenvoer, maar ook make-up.

Niet alleen mensen kunnen heel wat geld binnenrijven als influencer, maar ook huisdieren kunnen een carrière uitbouwen op het internet en rijk worden door sponsordeals. Dat bewijst Coby, een belachelijk knappe witte kat met hemelsblauwe ogen.

Coby

In een interview met BuzzFeed vertellen Rebecca en John, de baasjes van Coby meer over hun speciale kat. In 2015 haalden ze Coby in huis. Toen was hij nog een kleine kitten met schele oogjes. Maar doorheen de jaren veranderde het “lelijke eendje” in een prachtige kater met, wat zijn baasjes omschrijven als guy-liner rond z’n felblauwe ogen.

Het zijn ironisch genoeg die ogen, die ooit nog scheel waren, die nu de wereldwijde aandacht trekken. Coby heeft zo bijna 2 miljoen volgers op z’n Instagramprofiel en is zelfs een influencer geworden. Zo stond Coby al model voor verschillende merken van kattenvoeding en kattenbakken. Maar da’s niet alles wat Coby is ook deel geweest van een reclame voor eyeliner en hij dook zelfs op in een televisiespotje over bloeddonatie.

Luxepoes

De baasjes van Coby verdienen dus veel geld met Coby, maar dat gaat ook gedeeltelijk terug naar het diertje zelf. Zo krijgt hij het beste eten, de meest indrukwekkende krabpalen en de leukste speeltjes.

Daarnaast laten ze hem ook nooit iets doen wat Coby niet wil doen. “We plannen zijn shoots rond zijn eigen mood, hij heeft het best goed.” Wie dus nog geen profiel heeft voor zijn of haar huisdier, opent er best snel eentje want wie weet wordt jouw kat of hond de volgende influencer!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737