Mr. Big verschijnt misschien toch in ‘Sex and the City’-reboot

Binnenkort verschijnt de langverwachte reboot van Sex and the City. Daarin zullen we het zonder één van de vaste vriendinnen moeten doen, want Kim Cattrall (Samantha) wil niet meewerken. Daarnaast leek het er ook op dat we het zonder Mr. Big (Chris Noth) gingen moeten stellen. Maar de acteur hint nu dat hij toch te zien zal zijn in de reeks.

Fans van Sex and the City moeten het al 17 jaar (ja, echt) zonder nieuwe afleveringen van de reeks doen. Maar na twee langspeelfilms in tussentijd, komt er nu ook opnieuw een reeks over de New Yorkse vriendinnen in de vorm van de reboot And Just Like That.

Geen Mr. Big

We wisten al dat Kim Cattrall (Samantha) niet te zien zal zijn in de reboot. De actrice heeft al enkele jaren ruzie met Sarah Jessica Parker (Carrie). En ook in And Just Like That zullen we zien dat hun vriendschap op de klippen liep. Volgens de makers zal dat op een natuurlijk manier gebeuren. “Net zoals in het echte leven komen er nieuwe mensen in je leven, maar vertrekken er ook andere. Oude vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Maar enkele dagen geleden kwam Page Six met het nieuws dat we nog een belangrijk personage zullen moeten missen. Volgens de tabloid zou Chris Noth niet te zien zijn in de reboot. Dat zou dus betekenen dat Mr. Big uit het leven van Carrie (Sarah Jessica Parker) verdwenen zou zijn. Maar nu heeft de acteur zelf gereageerd op die geruchten en daarbij lijkt hij hints te geven dat hij toch te zien zal zijn.

Toch Mr. Big?

Mr Big SATC
Instagram chrisnothofficial

Op Instagram reageerde namelijk iemand op een van zijn foto’s: “Het duurde zo lang voor je doorhad dat Carrie de ware was. We waren allemaal zo blij. Maak ons alsjeblief niet ongelukkig. Ze heeft je nodig. New York heeft je nodig en nog belangrijker, je fans hebben je nodig. Denk er alsjeblief nog eens over na”. Op die reactie reageerde Noth op zijn beurt: “Wel, als Page Six het zegt … dan moet het wel waar zijn”. Daarbij deelde hij ook nog een veelzeggende knipoog.

Mr Big SATC
Instagram chrisnothofficial

Het lijkt er dus op dat hij wil zeggen dat we de roddel niet zomaar mogen geloven. In een andere reactie maakt hij dat zelfs nog iets duidelijker. Daarin reageerde hij op een andere comment. “Dear Mr. Noth”, zo stak de fan van wal. “Waarom in hemelsnaam speel je mijn geliefde Mr. Big niet? Mijn hart is gebroken.” Daarop reageerde Noth: “Alles verandert, inclusief aankondigingen in de tabloids.”

Het is nog niet geweten wanneer And Just Like That te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...