‘Sex and the City’-reboot wordt er één zonder Mr. Big

Slecht nieuws voor Sex and the City-fans. Want nadat bekendraakte dat Kim Cattrall (Samantha) niet in de reboot te zien zou zijn, is hetzelfde nieuws over Chris Noth (Mr. Big) op de wereld losgelaten.

Sex and the City-fans waren in de zevende hemel toen HBO Max aankondigde dat er een reboot zou komen. Maar dat uitzinnige geluk was van korte duur. Want door een ruzie tussen actrices Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall weigerde die laatste mee te spelen in And Just Like That. De reboot komt er dus zonder het geliefde Sex and the City-personage Samantha.

Geen Mr. Big

En nu geeft Page Six hun geluk nog een deuk. De Amerikaanse tabloid laat namelijk weten dat ook Chris Noth (die Mr. Big vertolkte in Sex and the City) niet in de reboot te zien zal zijn. Ook David Eigenberg (Steve) zou nog twijfelen over een passage in And Just Like That. Volgens z’n woordvoerder is hij nog volop met HBO Max in gesprek daarover.

Steve Brady was seizoenenlang de love interest en echtgenoot van Miranda Hobbes (gespeeld door Cynthia Nixon). Mr. Big was uiteraard die persoon voor Carrie Bradshaw (het personage van Sarah Jessica Parker). De twee hadden er een hobbelig parcours opzitten, en da’s dus blijkbaar negatief geëindigd.

Geen Samantha

Naast Mr. Big en Steve zullen kijkers een nog veel bekender gezicht moeten missen. Kim Cattrall keert namelijk niet terug als Samantha Jones. De actrice heeft al jarenlang ruzie met Sarah Jessica Parker. And Just Like That zal haar afwezigheid verwerken “zoals in het echte leven”.

HBO-topman Casey Bloys legde aan TVLine uit wat dat concreet betekent. “Net zoals in het echte leven komen er nieuwe mensen in je leven, maar vertrekken er ook andere. Oude vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan.”

Zoals het echte leven

“Dus ik denk dat het allemaal heel hard gelijk loopt met de echte leefwereld. De makers proberen een eerlijk verhaal te vertellen over een vrouw zijn in je vijftigerjaren in New York. Het zou allemaal organisch moeten aanvoelen en de mensen die je had toen je 30 was, heb je misschien niet meer wanneer je 50 bent.”

Meer
Lees meer...