Netflix deelt volledige ‘3D-tour’ van eiland uit ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Sinds vorige week staat de film Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix. Daarin speelt acteur Daniel Craig opnieuw de rol van detective Benoit Blanc. Deze keer speelt het verhaal zich af op een groot privé-eiland en daar heeft Netflix nu een digitale 3D-tour van uitgebracht.

Knives Out 2 is er. En die ziet er alvast veelbelovend uit. In Glass Onion: A Knives Out Mystery volgen we opnieuw detective Benoit Blanc (Daniel Craig) die een groot mysterie moet zien op te lossen. Deze keer verplaatst hij zich naar een luxe privé-eiland, waar een lijk opduikt. Dat eiland zit vol rijke vrienden die elkaar vooral lijken te coveren. Om het verhaal beter te begrijpen, deelde Netflix nu een digitale kaart van het eiland.

Knives Out

Net als in de eerste Knives Out-film wordt ook Glass Onion: A Knives Out Mystery een Agatha Christie-achtig mysterie vol verdachten en onderlinge overeenkomsten. In tegenstelling tot de eerste film zal de sequel zich wel op een iets zonnigere bestemming afspelen.

Van de cast uit de eerste film blijft nog maar weinig over. Maar dat is natuurlijk geen verrassing aangezien het over een volledig nieuwe case gaat. Acteur Daniel Craig keert terug als Benoit Blanc, maar wordt deze keer vergezeld door acteurs als Kate Hudson, Dave Bautista, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Janelle Monáe en Edward Norton.

3D

Om de verschillende plekken uit de film beter te kunnen begrijpen, heeft Netflix een digitale en interactieve kaart gedeeld. Daarop kunnen fans een soort 3D-tour krijgen van het privé-eiland uit de film. Op het eerste zicht zijn er vier verschillende plekken te ontdekken: de Glass Onion, de lange trappen, het zwembad en de ingang van het eiland.

Als je daar op klikt, krijg je binnen die locaties nog veel meer informatie. Dat gebeurt aan de hand van foto’s, scènes uit de film en een aantal behind the scenes-momenten. Door de volledige map kan je je ook beter situeren en zien hoe ver de verschillende plekken van elkaar liggen.

De volledige interactieve kaart is hier te vinden.

Meer
Lees meer...