Netflix-documentaire over Bob Ross krijgt mysterieuze trailer

Later dit jaar komt Netflix met een documentaire over Bob Ross, maar over de inhoud is tot op heden weinig geweten. De trailer voor de Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed, maakt het allemaal alleen maar mysterieuzer.

Iedereen kent Bob Ross natuurlijk van zijn schilderprogramma The Joy of Painting. De rustgevende stem van de Amerikaan zorgt ervoor dat er tot op heden nog steeds mensen zijn die het programma opzetten om te ontspannen voor het slapengaan. Maar een nieuwe Netflixdocumentaire zou wel eens een nieuw licht kunnen doen schijnen op Bob Ross.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Netflix komt namelijk met de documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Die verschijnt op woensdag 25 augustus op de streamingdienst. Maar veel is er voorlopig nog niet over geweten. In de korte inhoud op Netflix staat te lezen: “Bob Ross bracht plezier aan miljoenen als ’s werelds bekendste kunstleraar. Maar een strijd voor zijn zakenimperium zorgt voor een schaduw over zijn happy trees“.

Vandaag verscheen de trailer voor Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed, al zorgt die niet voor meer duidelijkheid over de inhoud van de documentaire, integendeel. In de trailer krijgen we een foto van Bob Ross te zien met daarover de woorden: “We willen jullie de trailer voor Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed tonen. Maar we kunnen niet.” Vervolgens verdwijnt Bob Ross van de foto en horen we een stem die zegt: “Ik wilde al jaren met dit verhaal naar buiten komt”. Daarna volgt de boodschap: “Ontdek waarom op 25 augustus”.

Ook de beschrijving bij de trailer maakt ons niet veel wijzer. “Achter het iconische haar, de rustgevende stem en nostalgische schilderijen gaat een mysterie schuil dat velen nog moeten ontdekken.” We zullen dus pas echt weten waar de documentaire over gaat wanneer hij verschijnt.

Bekijk hier de teaser voor Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...