Netflix lost trailer voor documentaire ‘Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult’

Netflix pakt eind deze maand uit met een opvallende nieuwe documentaire. In Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult zal de streamingdienst inzoomen op een managementbureau voor TikTokkers. Maar wat begon als een management, groeide uit tot een sekte. De docureeks heeft nu een officiële trailer gekregen.

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd. In Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult zal dieper ingegaan worden op 7M, een entertainmentbedrijf dat jonge TikTokkers managede. Maar de oprichter Robert Shinn, was ook de leider van de Shekinah Church, wat een gevaarlijke cocktail bleek te zijn.

Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult

In de documentairereeks zullen verschillende mensen hun verhaal doen. Het gaat zo om de jonge TikTokkers die lid waren van 7M, maar ook families die niets meer van hun dochter/zus hoorden sinds ze zich aansloot bij het bureau. Van de voormalige leden horen we dat ze ervan droomden om van hun passie hun beroep te maken en dat 7M hen beloofde dat dat mogelijk was.

Maar al snel werd duidelijk dat het geld dat verdiend werd met de TikTokkers vooral naar de zakken van Robert Shinn ging. Daarnaast vroeg Robert ook aan de TikTokkers om de banden met hun familie te verbreken omdat ze enkel op die manier “aan zichzelf konden werken”. Zo begon wat voor de buitenwereld een managementbureau was, binnenin meer en meer op een sekte te lijken.

De docureeks zal bestaan uit drie afleveringen die vanaf woensdag 29 mei te vinden zullen zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

De docureeks Dancing for the Devil: The 7M TikTok Cult verschijnt op woensdag 29 mei op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...