Netflix lost eerste teaser voor Zuid-Koreaanse thriller ‘The Frog’

Netflix pakt volgende maand uit met de Zuid-Koreaanse thriller The Frog. In de reeks wordt het rustige leventje van enkele mensen verstoord wanneer de eigenaar van een gastenverblijf plots een mysterieuze gast over de vloer krijgt.

De afgelopen jaren zet Netflix duidelijk in op content van Zuid-Koreaanse bodem. Zo had de streamingdienst al hits te pakken met Squid GameThe GlorySweet Home en All of Us Are Dead. Daar komt volgende maand met The Frog nog een spannende thriller bij.

The Frog

In The Frog zullen we een zien hoe Jeon Young-ha (Kim Yun-seok) een vredig leven lijdt als uitbater van een vakantiehuisje in het bos. Maar op een dag wordt zijn rust verstoord door de komst van een mysterieuze vrouw, Yoo Sung-a (Go Min-si). Het verhaal zal zich afspelen op twee verschillende tijdlijnen. Daarbij volgen we ook Ku Sang-jun (Yoon Kye-sang), de voormalige uitbater van het vakantiehuis. Want hij maakte zo’n 20 jaar geleden een gelijkaardige situatie mee, waardoor hij uiteindelijk alles verloor. De twee verhalen worden gelinkt door Yoon Bo-min (lee Jung-eun), die 20 jaar geleden werkte in het politiekantoor het dichtste bij het vakantiehuisje. Nu keert ze terug naar dit kantoor en merkt ze de gelijkenissen in de verhalen van Young-ha en Sang-jun.

In de teaser krijgen we te zien dat Yoo Sung-a al snel overgaat tot enkele geweld, maar ook brandstichting en andere criminele feiten. Het belooft een spannende thriller te worden, waarin we ook heel wat actie mogen verwachten.

De hoofdrollen in de reeks worden gespeeld door Kim Yun-seok, Go Min-si (Sweet Home), Yoon Kye-sang en Lee Jung-eun. De regie is in handen van Mo Wan-il. Hij was eerder al verantwoordelijk voor The World of The Married.

Bekijk hier de officiële teaser voor The Frog:

The Frog is vanaf vrijdag 23 augustus te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...