‘Squid Game’ seizoen 2 krijgt eerste beelden

Netflix heeft vandaag een video gedeeld met beelden uit de series en films die eraan komen in 2024. Een serie waar enorm naar uitgekeken wordt, is natuurlijk het tweede seizoen van Squid Game. In de video zat een kort fragment van Squid Game en Netflix deelde ook al de eerste vier foto’s.

Fans van Squid Game konden recent kijken naar de realityversie van de reeks, maar waarschijnlijk wordt er meer uitgekeken naar het tweede seizoen van de fictiereeks. Daarvan heeft Netflix nu een eerste teaser en de eerste vier foto’s gelost.

Eerste beelden

De teaser voor het tweede seizoen van Squid Game pikt meteen in waar het eerste seizoen stopte. We zien Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) met zijn rode kapsel door de luchthaven lopen, terwijl hij opgebeld word. Vermoedelijk belt de Front Man (Lee Byung-hun) hem terug nadat hij zich op het einde van het eerste seizoen registreerde voor de nieuwe editie van Squid Game. “Je zal spijt krijgen van je beslissing”, klinkt het. Daarop antwoordt Gi-hun: “Ik zal je vinden, hoeveel moeite het ook kost.”

Netflix deelde samen met de video ook vier foto’s. Daarin zien we Seong Gi-hun met een ander kapsel. Hij ruilde z’n rode haardos namelijk in voor een korter zwart kapsel. In de eerste foto is hij te zien achter een bewaker van Squid Game. Op de tweede foto is de Front Man te zien. De derde foto toont opnieuw Gi-hun, maar deze keer zit hij aan tafel met de Sales Man (Gong Yoo). De vierde en laatste foto toont een nieuw personage, gespeeld door actrice Park Gyu-young, met het gekende visitekaartje van Squid Game.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van Squid Game, maar het zal zeker nog dit jaar te zien zijn.

Bekijk hier de eerste teaser voor Squid Game seizoen 2:

Naast de teaser deelde Netflix ook deze vier foto’s:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...