Netflix kondigt Geeked Week aan met nieuws over ‘Stranger Things’, ‘Wednesday’, ‘Squid Game’, ‘Avatar: The Last Airbender’, ‘One Piece’ en veel meer

Netflix keert in september terug met zijn jaarlijkse Geeked Week. Daar zullen heel wat exclusieve beelden te zien zijn van aankomende reeksen, net als andere primeurs. Het jaarlijkse event krijgt voor het eerst ooit ook een livedag voor de vele fans.

Voor het vierde jaar op een rij komt Netflix met Geeked Week. Dat evenement staat traditioneel in het teken van de vele fanatieke fandoms van verschillende series en films. De vierde editie van Netflix Geeked Week gaat van start op maandag 16 september. Het evenement eindigt op donderdag 19 september met een live event voor de fans. Dat zal doorgaan in de Amerikaanse stad Atlanta in de staat Georgia. Tickets daarvoor zijn nu te koop.

Populaire series

Bij de aankondiging van deze nieuwe Geeked Week deelde Netflix meteen ook een teaser. Daarin zien we al heel wat series die op het evenement in de kijker zullen staan. Het gaat daarbij onder andere om Stranger Things, Wednesday, Squid Game, Arcane, The Sandman, Avatar: The Last Airbender, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, Cobra Kai en One Piece.

Van al deze series en films krijgen we tijdens de Geeked Week ongetwijfeld nieuwe beelden te zien. Bij sommige series zal het gaan om een eerste volledige trailer, terwijl we van andere projecten mogelijk eindelijk de releasedatum zullen krijgen. Daarnaast brengt Netflix ongetwijfeld heel wat bekende acteurs op het podium, net als makers die wat achtergrond zullen geven bij al deze populaire reeksen.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...