Netflix geeft ‘Lucifer’-acteur Tom Ellis nieuw contract: seizoen 6 lijkt er te komen

Netflix geeft 'Lucifer'-acteur Tom Ellis nieuw contract- seizoen 6 lijkt er te komen
Netflix

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie Lucifer. Eerder was al geweten dat Netflix de serie toch graag een zesde seizoen zou geven. Nadat het aankondigde dat seizoen 5 het laatste zou zijn, lijkt Netflix toch op die beslissing terug te komen. De streamingdienst heeft nu zelfs het contract van acteur Tom Ellis verlengd.

Het vijfde seizoen van de populaire serie Lucifer komt dit jaar uit. Nadat Netflix de serie na drie seizoenen overnam van FOX, heeft de reeks er een succesvolle periode opzitten. Begin januari liet Netflix weten dat het vijfde seizoen ook het laatste zou zijn, maar dat klopt niet helemaal. Netflix wil Lucifer toch graag nog een vervolg geven, en ook acteur Tom Ellis lijkt daarmee akkoord te gaan.

Geen garantie

Tom Ellis heeft een contract voor een eventueel zesde seizoen getekend. Dat meldt TV Line. Eerder gingen ook de showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson en Toms co-stars al akkoord met een nieuw contract. De komst van een zesde seizoen lijkt dus al in kannen en kruiken, maar toch is het nog niet zeker. Netflix moet nog steeds een akkoord met Warner Bros. bereiken en moet daarnaast ook nog een aantal geldkwesties regelen met hoofdrolspeler Ellis en de makers. Maar ondanks dat, lijkt een zesde seizoen echt heel dichtbij!

Eerst is er natuurlijk nog de release van Lucifer seizoen 5. Dat seizoen komt waarschijnlijk deze lente/zomer op Netflix, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. De nieuwe afleveringen zullen alvast heel interessant worden, dat vertelden showrunners Ildy Modrovic en Joe Henderson aan Entertainment Weekly.

“We hebben enorm veel tijd gestoken in de aanpak van seizoen 5. En we kunnen nu al zeggen dat de allereerste scène een van onze favoriete dingen ooit is”, zeiden ze. “We willen het echt in een andere richting duwen. Als iedereen iets bepaalds verwacht, dan willen wij net het tegenovergestelde doen. We willen zoveel mogelijk out of the box denken, zodat kijkers zich niet gaan vervelen. En wij ons ook niet.”

Gesponsorde artikelen