Netflix lost teaser voor nieuwe K-drama ‘Love Next Door’

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe romantische K-drama. Het gaat om Love Next Door dat gemaakt is door het team achter het populaire Hometown Cha-Cha-Cha. De reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

De afgelopen jaren zet Netflix duidelijk in op content van Zuid-Koreaanse bodem. Zo had de streamingdienst al hits te pakken met Squid Game, The GlorySweet Home en All of Us Are Dead. Maar de core business van Zuid-Korea blijven de romantische K-dramas en daarvan mogen we er volgende maand weer een nieuwe verwachten.

Love Next Door

In Love Next Door volgen we Bae Seok-ryu (Jung So-min). Zij wil graag een nieuwe start nemen nadat ze veel foute keuzes heeft gemaakt in haar leven. Op een dag komt ze Choi Seung-hyo (Jung Hae-in) opnieuw. Hij is een jonge architect, die de zoon is van een goede vriendin van haar mama. Nu lijkt de vonk tussen de twee over te springen, maar de ongemakkelijke herinneringen uit hun jeugd kunnen roet in het eten strooien.

De reeks wordt omschreven als frenemies to lovers en is geregisseerd door Yu Je-won en geschreven door Shin Ha-eun, het team achter Hometown Cha-Cha-Cha. De hoofdrollen worden gespeeld door Jung Hae-in (D.P.) en Jung So-min (Alchemy of Souls), die volgens Netflix een geweldige chemie hebben.

Zoals wel vaker het geval is bij Zuid-Koreaanse reeksen, zullen er wekelijks twee nieuwe afleveringen verschijnen. Het gaat om één nieuwe aflevering op zaterdag, gevolgd door nog eentje op zondag. De eerste aflevering verschijnt op zaterdag 17 augustus op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser:

Love Next Door is vanaf zaterdag 17 augustus te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...