Netflix lost trailer voor nieuwe Japanse reeks ‘Chastity High’

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de reeks Chastity High. Het gaat om een Japanse young adult-reeks, die zich afspeelt op een eliteschool. Je kan de reeks zien als een soort Élite meets Too Hot To Handle en Sex Education.

Volgende maand pakt Netflix uit met de nieuwe Japanse reeks Chastity High. In de reeks volgen we een groep jongeren op een prestigieuze eliteschool. Maar er is één belangrijke regel op de school: daten is verboden. En daar lijkt niet iedereen zich aan te willen houden.

Chastity High

Netflix pakt eind volgende maand uit met een nieuwe Japanse reeks. Na het razend populaire Alice in Borderland en de nieuwe datingshow The Boyfriend, gaat het nu om een nieuwe romantische reeks. In Chastity High zullen we de studenten van een prestigieuze eliteschool volgen. De school verbiedt studenten van met elkaar te daten, maar via zogenaamde “Love Keepers” kunnen ze dit wel doen.

We zullen “Love Keeper” Ichika (Ai Mikami) volgen, die haar best doet om ervoor te zorgen dat studenten wél kunnen daten. Op deze manier verdient ze geld om haar mama te helpen om haar studies te betalen. Daarnaast volgen we ook Ryogo (Ryubi Miyase), die ook een “Love Keeper” wil worden om geld te verdienen om te ontsnappen aan zijn gewelddadige vader. Maar de zaken worden ingewikkeld wanneer de twee “Love Keepers” zelf gevoelens beginnen te krijgen voor elkaar.

Chastity High zal vanaf donderdag 29 augustus te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Chastity High verschijnt op donderdag 29 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...