‘Too Hot To Handle’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen en jij kan meedoen!

Het vijfde seizoen van Too Hot To Handle verscheen enkele weken geleden op Netflix. Maar nu is de streamingdienst al op zoek naar deelnemers voor het volgende seizoen. En in tegenstelling tot de vorige seizoenen zullen de deelnemers nu perfect weten waaraan ze beginnen.

Netflix is op zoek naar deelnemers voor het volgende seizoen van Too Hot To Handle. De inschrijvingen zijn geopend en iedereen kan zich inschrijven.

Too Hot To Handle

Het volgende seizoen van Too Hot To Handle zal er wat anders uitzien dan we gewend zijn van het programma. In de afgelopen vijf seizoenen lokte Netflix deelnemers met een vals programma. Het ging daarbij telkens om een variatie op een klassieke datingshow, waarbij knappe singles in een villa op zoek gingen naar de liefde (lees: vooral plezier wilden maken). Maar in aflevering één werden ze dan geconfronteerd met de realiteit dat ze eigenlijk deelnemen aan Too Hot To Handle en dat veel van dat plezier verboden is.

Die onthulling zal er niet zijn in het zesde seizoen. Netflix heeft namelijk een oproep gedaan voor deelnemers voor Too Hot To Handle. Daarbij weten de deelnemers dus perfect waaraan ze beginnen. Of dat betekent dat er serieuzere mensen zullen deelnemen, valt nog af te wachten.

Inschrijvingen

Wie zich geroepen voelt, kan zich nu inschrijven voor To Hot To Handle. Daarvoor moet je een vragenlijst invullen en twee recente foto’s en een video doorsturen. Je moet je ook kunnen vrijmaken tussen oktober en december 2023, wanneer de opnames zullen doorgaan.

In de vorige seizoenen van Too Hot To Handle was al te zien dat de deelnemers uit alle uithoeken van de wereld komen. Dat lijkt ook nu het geval te worden want de inschrijvingen zijn wereldwijd geopend. De enige vereiste daarbij is dat je Engels kan en ouder bent dan 18.

Jezelf (of iemand anders) inschrijven kan via deze website.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...