‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 krijgt eerste spectaculaire trailer

Binnen iets meer dan een week kan je op Netflix terecht voor een extra portie guilty pleasure. Dan gaat op de streamingdienst namelijk een nieuw seizoen van start van Too Hot To Handle. Die realityreeks kreeg nu een eerste trailer … met de onthulling van de gevreesde Lana.

In 2020, in volle coronaperiode, maakten we voor het eerst kennis met de realityreeks Too Hot To Handle. Het concept van het programma is simpel. Een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt. Op het eerste gezicht lijkt het programma op een realityserie zoals we er zo veel kennen, maar toch is er een grote twist.

“Diepere connectie”

Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van Too Hot To Handle kunnen namelijk 100.000 dollar winnen, maar telkens als er gekust, gesekst of gemasturbeerd (of alles daartussen) wordt, gaat er geld uit die groepspot. De hoop is dat de kandidaten op die manier een “diepere connectie” aangaan, voor ze zich op de fysieke connectie smijten.

Hoewel het aanvankelijk leek alsof Netflix deelnemers maar één keer zou kunnen wijsmaken dat ze gingen deelnemen aan een ander programma, blijft de streamingdienst met nieuwe seizoenen komen van Too Hot To Handle. Ondertussen zijn er al vier internationale Engelstalige seizoenen. Daarnaast kregen we eerder ook al een Mexicaans, Braziliaans en Duits seizoen.

Love Overboard

Om toch onwetende kandidaten te blijven vinden voor Too Hot To Handle vindt Netflix telkens weer nieuwe fictieve Love Island-actige programma’s uit. Zo zijn er de voorbije jaren deelnemers gezocht voor de onbestaande programma’s Parties in Paradise en Pleasure Island. In de trailer die zojuist gedeeld is, krijgen we te zien hoe de kandidaten van dit seizoen dachten deel te nemen aan Love Overboard, een datingshow op een luxejacht. “What happens in internationals waters, stays in international waters”, is dan ook de enthousiaste slagzin.

Uiteraard blijft de vreugde ook in het vijfde seizoen van Too Hot To Handle niet duren. Bij een tussenstop in een zeer luxueuze villa wordt op wel heel dramatische wijze de sprekende luchtverfrisser Lana onthuld. Meteen daarna horen we bepaalde kandidaten letterlijk om hun mama roepen.

Bekijk hier de trailer van Too Hot To Handle seizoen 5:

Too Hot To Handle seizoen 5 gaat op 14 juli van start op Netflix.

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...