‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 krijgt releasedatum

Too Hot To Handle keert volgende maand terug voor alweer het vijfde seizoen van het succesvolle realitydatingprogramma van Netflix. De streamingdienst maakte zojuist bekend dat we vanaf vrijdag 14 juli opnieuw kunnen kijken naar deze guilty pleasure, die nog “heter” blijkt te worden.

In 2020, in volle coronaperiode, maakten we voor het eerst kennis met de realityreeks Too Hot To Handle. Het concept van het programma is simpel. Een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt. Op het eerste gezicht lijkt het programma op een realityserie zoals we er zo veel kennen, maar toch is er een grote twist.

Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van Too Hot To Handle kunnen namelijk 100.000 dollar winnen, maar telkens als er gekust, gesekst of gemasturbeerd (of alles daartussen) wordt, gaat er geld uit die groepspot. De hoop is dat de kandidaten op die manier een “diepere connectie” aangaan, voor ze zich op de fysieke connectie smijten.

Too Hot To Handle

Hoewel het aanvankelijk leek alsof Netflix deelnemers maar één keer zou kunnen wijsmaken dat ze gingen deelnemen aan een ander programma, blijft de streamingdienst met nieuwe seizoenen komen van Too Hot To Handle. Ondertussen zijn er al vier internationale Engelstalige seizoenen. Daarnaast kregen we eerder ook al een Mexicaans, Braziliaans en Duits seizoen.

Vijfde seizoen

Deze zomer keert de Engelstalige Too Hot To Handle terug op Netflix. met een vijfde seizoen. De streamingdienst deelde daarvan zojuist een teaser. Daarin zien we alvast opnieuw heel wat hitsige vrijgezellen die van Lana te horen krijgen dat ze hun handen moeten thuishouden. “Het wordt heter dan ooit”, leest het bijschrift bovendien.

Bekijk hier de teaser van Too Hot To Handle seizoen 5:

Too Hot To Handle seizoen 5 gaat op 14 juli van start op Netflix.

Meer
Lees meer...