‘Alice in Borderland’: Regisseur lost eerste info over seizoen 3

The word is out! Alice in Borderland krijgt nog een derde seizoen op Netflix. De populaire Japanse reeks is gebaseerd op de gelijknamige manga van Haro Aso, maar het verhaal van die manga was in twee seizoenen uitverteld. De inhoud van het derde seizoen wordt dus voor iedereen een verrassing, maar regisseur Shinsuke Sato licht al een tipje van de sluier op.

Vanaf vandaag is het officieel: Alice in Borderland krijgt nog een seizoen. Netflix maakte ook al meteen bekend dat hoofdrolspelers Kento Yamazaki (Arisu) en Tao Tsuchiya (Usagi) zullen terugkeren. Ook regisseur Shinsuke Sato zal er opnieuw bijzijn voor het derde seizoen. Waar Sato in de eerste twee seizoenen de manga kon volgen, zal hij nu meer vrijheid krijgen om het derde seizoen te maken en daar heeft hij al wat ideetjes voor.

Alice in Borderland seizoen 3

Shinsuke Sato gaf al een korte reactie op de terugkeer van Alice in Borderland. “Iedereen dacht dat dit het einde was, maar er was nog één stukje van de puzzel dat overbleef”, vertelt hij aan het Japanse Modelpress. “Seizoen 3 zal een nieuwe reis zijn, waarvan niemand de bestemming kent. Meer spellen en meer spelers. Wie is er eigenlijk de vijand? Wie zal overleven?”

Het lijkt er dus op dat het nog niet gedaan is met de strijd op leven en dood en dat Arisu en Usagi dus nog wat levensgevaarlijke spellen voorgeschoteld zullen krijgen. Het is voorlopig nog niet duidelijk of ook de andere personages die het tweede seizoen overleefden zullen terugkeren. Het gaat daarbij om Chishiya (Nijiro Murakami), Kuina (Aya Asahina), Ann (Ayaka Miyoshi), Aguni (Sho Aoyagi), Akane (Yuri Tsunematsu) en uiteraard de onuitroeibare Niragi (Dori Sakurada).

Op dit moment is het ook nog niet geweten wanneer de opnames van start zullen gaan en wanneer we het derde seizoen dus mogen verwachten.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...