‘Alice in Borderland’ seizoen 3 lijkt er nu echt te gaan komen

Enkele weken geleden doken er mysterieuze posters op in Japan. Die posters werden al snel ontrafeld als de aankondiging voor het derde seizoen van Alice in Borderland. En nu heeft Netflix de poster ook gedeeld via X (Twitter).

De Japanse reeks Alice in Borderland groeide op Netflix al snel uit tot een gigantisch succes. In de reeks volgen we Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die gedwongen worden om spelletjes op leven en dood te spelen. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige manga van Haro Aso. Het verhaal van de manga is uitverteld in de eerste twee seizoenen van de serie Alice in Borderland, maar nu lijkt het er toch op dat er nog een derde seizoen zal volgen.

Alice in Borderland seizoen 3

Het tweede seizoen van Alice in Borderland eindigde bijna exact hetzelfde als de manga, met een belangrijke aanpassing. In de manga is de joker een personage. Maar in de serie kregen we dit personage niet te zien. Wel werd er op het einde van het tweede seizoen sterk ingezoomd op een jokerkaart. Daarin zagen heel wat fans een hint naar een mogelijk derde seizoen. En nu lijkt dat er ook echt te gaan komen.

Enkele weken geleden doken mysterieuze posters op in Japan. Op die posters waren tien speelkaarten te zien met onderaan het logo van Netflix. En die kaarten bleken al snel niet helemaal willekeurig te zijn. Wanneer je de Engelse benamingen van de kaarten, clover/clubs, spades, hearts en diamond, combineert met de cijfers op de kaarten krijg je tien letters. Zo verwijst de schoppen 3 naar de letter A (de derde letter van spade), de klaveren 2 naar de letter L (de tweede letter van clover of clubs) en de ruiten 2 naar de letter I (de tweede letter van diamond). Wanneer je dat voor alle kaarten doet, krijg je “ALICE THREE“. Wat dus een overduidelijke verwijzing is naar het derde seizoen van Alice in Borderland.

Nu heeft Netflix de poster ook gedeeld op het officiële X/Twitteraccount. Daardoor kunnen we er dus van uitgaan dat we snel de officiële bevestiging zullen krijgen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...