Krijgt ‘Alice in Borderland’ een derde seizoen? Mysterieuze posters duiken op in Japan

In Japan zijn mysterieuze posters opgedoken. Op de posters zijn speelkaarten te zien en het logo van Netflix. Enkele slimme fans konden achterhalen dat dit zou gaan om de aankondiging van een derde seizoen van Alice in Borderland. Er is voorlopig wel nog geen officiële bevestiging van Netflix.

De Japanse reeks Alice in Borderland groeide op Netflix al snel uit tot een gigantisch succes. In de reeks volgen we Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die gedwongen worden om spelletjes op leven en dood te spelen. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige manga van Haro Aso. Het verhaal van de manga is uitverteld in de eerste twee seizoenen van de serie Alice in Borderland, maar nu lijkt het er toch op dat er nog een derde seizoen zal volgen.

Alice in Borderland seizoen 3

Het tweede seizoen van Alice in Borderland eindigde bijna exact hetzelfde als de manga, met een belangrijke aanpassing. In de manga is de joker een personage. Maar in de serie kregen we dit personage niet te zien. Wel werd er op het einde van het tweede seizoen sterk ingezoomd op een jokerkaart. Daarin zagen heel wat fans een hint naar een mogelijk derde seizoen. En nu lijkt dat er ook echt te gaan komen.

In Japan zijn verschillende opmerkelijke posters opgedoken. Op die posters zijn tien speelkaarten te zien met onderaan het logo van Netflix. En die kaarten blijken niet helemaal willekeurig te zijn. Wanneer je de Engelse benamingen van de kaarten neemt, clover/clubs, spades, hearts en diamond, combineert met de cijfers op de kaarten kan je letter bekomen. Zo verwijst de schoppen 3 naar de letter A (de derde letter van spade), de klaveren 2 naar de letter L (de tweede letter van clover of clubs) en de ruiten 2 naar de letter I (de tweede letter van diamond). Wanneer je dat voor alle kaarten doet, krijg je “ALICE THREE“. Wat dus een overduidelijke verwijzing is naar het derde seizoen van Alice in Borderland.

Voorlopig is er nog geen officiële bevestiging van Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede seizoen van Alice in Borderland:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...