Netflix kondigt tweede film aan Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers

Goed nieuws voor de fans van Undercover en meer specifiek Ferry Bouman. Netflix heeft namelijk een nieuwe film aangekondigd over het populaire personage, gespeeld door Frank Lammers.

De wereld rond Ferry Bouman (Frank Lammers) wordt steeds uitgebreider. Het personage – dat gebaseerd is op de echt bestaande drugsbaron Janus van Wesenbeeck – ontstond in 2019 in het VRT-programma Undercover. Daar was Ferry de tegenstander van Bob Lemmens, gespeeld door Tom Waes.

Undercover viel meermaals internationaal in de prijzen en kwam ook zo in de aandacht van Netflix. De streamingdienst kocht de franchise en besloot die meteen uit te breiden. Zo ontstond Ferry, een prequelfilm over de opkomst van Ferry Bouman. Ook dat was een enorm succes waarna het verhaal verderging in Ferry: de serie.

Ferry

De opkomst van Ferry Bouman is ondertussen verteld, maar toch is er nog genoeg stof voor een nieuwe film over Ferry. Dat heeft Netflix zojuist bekendgemaakt. Daarvoor maken ze meteen weer een hele sprong in de tijd. De volgende Ferry-film zal zich namelijk afspelen na de gebeurtenissen uit Undercover.

“Ferry heeft alles verloren en leeft nu een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Zijn verleden is gevuld met geweld, leugens en een spoor van verraad. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar diep van binnen achtervolgt zijn geweten hem. Zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan of heeft hij nog een laatste truc in petto?”, leest de synopsis van Netflix.

Naast Frank Lammers keert ook Huub Smit terug als Dennis. Of we ook Daniëlle (Elise Schaap) terug zullen zien, is nog niet geweten. Voor de regie wordt er deze keer gerekend op Wannes Destoop (Albatros).

Meer
Lees meer...