‘Ferry: de serie’ verschijnt eind dit jaar: Dit is wat je moet weten

Na drie seizoenen van Undercover en een film hebben fans nog steeds niet genoeg van het personage Ferry Bouman (Frank Lammers). Een tijdje geleden liet Netflix weten dat het aan een nieuwe serie rond het personage bezig is, en dat heel wat bekende gezichten daarin zullen terugkeren. Ondertussen weten we ook dat de reeks Ferry in november zal verschijnen. Tijd om ons geheugen op te frissen.

De laatste jaren is Ferry Bouman uitgegroeid tot een van de populairste personages in de Lage Landen. Al sinds zijn intrede in de reeks Undercover is hij publieksfavoriet. Dat vertaalde zich na drie seizoenen van de reeks zelfs in een eigen film, maar nu krijgt het personage ook nog eens zijn eigen Ferry: de serie. Die zal vanaf 3 november te zien zijn op Netflix.

Ferry: de serie

De nieuwe reeks is opnieuw een soort prequel. Daarin probeert Ferry zich als beginnende xtc-producent te bewijzen in de Brabantse onderwereld. Samen met John (Raymond Thiry), schoonbroer Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub.

Wanneer Danielle (Elise Schaap) de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt het pas echt nagelbijten voor de nieuwe drugsbaron. Naast alle terugkerende namen zullen ook onder andere Koen De Graeve (Wat Als?Studio Tarara), Dirk Roofthooft (Clan, De Ronde), Alice Reijs (Van Vlees en Bloed) in de reeks te zien zijn.

Wat voorafging

Omdat Ferry Bouman ondertussen al in heel wat verschillende projecten heeft meegedaan, heeft Netflix vandaag een video gedeeld waarin nog eens duidelijk wordt in welke tijd de nieuwe serie zich precies zal afspelen en wat er allemaal al is gebeurd.

Naar goede gewoonte heeft de streamingdienst daarvoor opnieuw acteur Frank Lammers zelf ingeschakeld. In een video van bijna twee minuten neemt hij de kijker mee doorheen de avonturen van zijn personage Ferry. Want zoals hij het zelf zegt: “Waar ik van kom en wat ik allemaal heb gedaan … je hebt geen idee.”

Ferry: de serie is vanaf 3 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...