Netflix stelt cast ‘Ferry: de serie’ voor met grappig filmpje

Na drie seizoenen van Undercover en een film, hebben fans nog steeds niet genoeg van het personage Ferry Bouman (Frank Lammers). Een tijdje geleden liet Netflix weten dat het aan een nieuwe serie rond het personage bezig is, en dat heel wat bekende gezichten daarin zullen terugkeren. Vandaag liet de streamingdienst ook weten welke acteurs zich bij de bestaande cast voegen.

Ferry Bouman is zonder twijfel een van de bekendste en populairste personages van de laatste jaren. In zowel Vlaanderen als Nederland verovert hij al sinds het eerste seizoen van Undercover in 2019 alle harten. Door het succes van het personage en de reeks kwamen er nog twee seizoenen en daarnaast kreeg Ferry ook zijn eigen film. Maar nu komt daar dus nog eens een serie bij ook. Wanneer die precies te zien zal zijn, is niet bekend, maar de cast werd wel alvast voorgesteld.

Ferry

Het is nog lang niet gedaan met het verhaal rond drugsbaron Ferry Bouman. Na de serie Undercover kreeg het personage in 2021 zijn eigen film. Dat was een prequel waarin te zien was hoe hij in zijn vroegere jaren in de drugstrafiek handelde en hoe hij op de camping is terechtgekomen waar Undercover begint.

Die film deed het goed, dus komen De Mensen, Netflix en VRT nu met nog een nieuw project rond de Brabander. Deze keer gaat het om een serie.

Serie

In de aankomende serie, die nog geen releasedatum heeft, probeert Ferry als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

Vandaag maakte Netflix de cast bekend. Daarin schittert natuurlijk acteur Frank Lammers opnieuw als Bouman en zijn ook Elise Schaap (Danielle), Monic Hendrickx (Claudia), Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van de Velde (Lars) terug van de partij.

Daarnaast zullen er ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn. Daarbij zitten onder andere Koen De Graeve (Wat Als?, Studio Tarara), Dirk Roofthooft (Clan, De Ronde), Alice Reijs (Van Vlees en Bloed) en Tygo Gernandt (Van God Los, Baantjer).

Bekijk hier de aankondigingsvideo:

Undercover en Ferry: De Film zijn nu te zien op Netflix. Een releasedatum voor de serie is er nog niet.

Meer
Lees meer...