Left Right
scrollTop top

Undercover seizoen 2: de echte Ferry Bouman roept hulp in van fans in zoektocht naar Peter en Anouk


Undercover seizoen 2 september 2020
© VRT

Meer dan 2.000 fans van Undercover zijn afgelopen week gecontacteerd door de enige echte Ferry Bouman uit de reeks. Via een sms-bericht zocht Ferry contact met de fans van seizoen 1 en vroeg hij hen om tips om de ware identiteit van Peter en Anouk te onthullen. De kijkers die reageerden op zijn sms werden uiteindelijk ook opgebeld door de Brabantse drugskoning. Deze nietsvermoedende fans hadden een week eerder meegedaan aan een wedstrijd op Eén.be en wisten niet dat ze een onderdeel zouden worden van de verhaallijn van de reeks.

Of de tips van de fans Ferry helpen in zijn zoektocht naar de echte identiteit van Peter en Anouk ontdekken we op zondag 6 september om 20.35 uur op Eén. De eerste beelden van seizoen 2 van Undercover tonen alvast aan dat Ferry uit is op wraak.

(Lees verder onder deze afbeelding.)

VRT

(Netflix-film over Undercover-slechterik Ferry Bouman: de cast.)

Langverwachte tweede seizoen

Undercover is vanaf zondag terug. Undercoveragent Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) verlegt zijn actieterrein van een camping naar de country- en westernmanege van de broers Berger (gespeeld door Sebastien Dewaele en Wim Willaert).

VRT

Laurent en JP Berger zijn echte familiemensen die hun geliefden op handen dragen. Ze lijken gewone, brave mannen, die houden van countrymuziek, paarden, cowboyhoeden en linedance.

Maar achter de volkse façade van hun El Dorado-ranch runnen de broers op een meedogenloze manier een illegale wapenhandel. Bob zijn missie: infiltreren in de wereld van de Bergers en hen achter slot en grendel krijgen.

Het spook van Ferry Bouman

VRT

Ondertussen blijft Bob zijn verleden hem achtervolgen. De gevallen XTC-koning Ferry Bouman zweert in de gevangenis dat hij wraak zal nemen en niet zal rusten voor hij Bob en zijn collega Kim heeft laten boeten. En op de koop toe brengt Bob zijn dochter Polly hem in gevaar door in zijn verleden te graven, op zoek naar de waarheid over leven en werk van haar vader.

Deze programma’s zie je dit najaar op één en Canvas.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588