‘Undercover’ krijgt prequelreeks over Ferry Bouman met Frank Lammers

Goed nieuws voor de fans van Undercover. Eén, De Mensen en Netflix komen binnenkort namelijk met een volledig nieuwe reeks rond Ferry Bouman. Die zal zich afspelen tussen de gebeurtenissen uit de film Ferry en de serie Undercover en opnieuw Frank Lammers in de hoofdrol hebben.

Ferry Bouman mag dan al de slechterik zijn uit Undercover, het personage is ook een van de populairste uit de reeks. Het was dan ook niet verwonderlijk dat productiehuis De Mensen en Netflix besloten een film te maken over de beginjaren van de populaire drugskoning.

Ferry

Het succes van de film Ferry heeft hen nu geïnspireerd om zelfs een hele reeks te maken rond het personage. Daarin zullen we te zien krijgen hoe de beginnende xtc-producent opklimt op de criminele ladder. Frank Lammers neemt opnieuw de rol van Ferry Bouman voor zijn rekening en Elise Schaap keert terug als Danielle. Zij zal in deze nieuwe serie de echte Ferry leren kennen, nadat ze hem in de film Ferry ontmoette.

“Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat de beginnende xtc-producent Ferry Bouman de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren van de Brabantse onderwereld. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden …”, leest de synopsis van de spin-off die gemaakt wordt door Eén, Netflix en De Mensen.

Frank Lammers

“Met Ferry de serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven”, klinkt hoofdrolspeler Frank Lammers alvast enthousiast over het nieuwe project. Eshref Reybrouck en Nico Moolenaar nemen de regie voor hun rekening. Die laatste schreef samen met Piet Matthys, Tibbe van Hoof en Bart Uytdenhouwen het scenario. Binnenkort gaan de opnames van start.

Meer
Lees meer...