‘Ferry: de serie’ verschijnt eind dit jaar op Netflix

Na drie seizoenen van Undercover en een film hebben fans nog steeds niet genoeg van het personage Ferry Bouman (Frank Lammers). Een tijdje geleden liet Netflix weten dat het aan een nieuwe serie rond het personage bezig is, en dat heel wat bekende gezichten daarin zullen terugkeren. Vandaag maakt de streamingdienst ook de releasedatum van de reeks bekend.

De laatste jaren is Ferry Bouman uitgegroeid tot een van de populairste personages in de Lage Landen. Al sinds zijn intrede in de reeks Undercover is hij publieksfavoriet. Dat vertaalde zich na drie seizoenen van de reeks zelfs in een eigen film, maar nu krijgt het personage ook nog eens zijn eigen Ferry: de serie. Die zal vanaf 3 november te zien zijn op Netflix.

Ferry

In de aankomende serie probeert Ferry zich als beginnende xtc-producent te bewijzen in de Brabantse onderwereld. Samen met John (Raymond Thiry), schoonbroer Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub. Wanneer Danielle (Elise Schaap) de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt het pas echt nagelbijten voor de nieuwe drugsbaron.

Naast heel wat terugkerende namen zullen er ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn. Daarbij zitten onder andere Koen De Graeve (Wat Als?Studio Tarara), Dirk Roofthooft (Clan, De Ronde), Alice Reijs (Van Vlees en Bloed) en Tygo Gernandt (Van God LosBaantjer).

Eerste beelden

Vandaag maakte Netflix dus bekend dat de reeks op 3 november op de streamingdienst zal verschijnen. Daarbij loste het ook meteen een klein filmpje én enkele eerste beelden. In het filmpje zien we acteur Frank Lammers in een afgelegen drugskelder, waar hij iedereen op de hoogte brengt van zijn succesvolle business. “De zaken gaan goed, zorg dat je erbij bent. Vanaf 3 november”, vertelt hij.

Ferry: de serie is vanaf 3 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...