‘Ferry: de serie’, de spin-off van ‘Undercover’ met Frank Lammers, is nu te zien op Netflix

Frank Lammers is terug als Ferry Bouman! De beruchte drugsdealer die we leerden kennen in Undercover heeft nu namelijk zijn eigen serie op Netflix. In Ferry: de serie gaan we terug naar zijn beginjaren en opkomst in het drugsmilieu.

De laatste jaren is Ferry Bouman uitgegroeid tot een van de populairste personages in de Lage Landen. Al sinds zijn intrede in de reeks Undercover is hij publieksfavoriet. Dat vertaalde zich na drie seizoenen van de reeks zelfs in een eigen film, maar nu kan je het personage ook zien in zijn eigen Ferry: de serie

Ferry Bouman

Ferry: de serie is een prequel en gaat over een jongere Ferry Bouman. We zien hoe hij zijn eerste stappen zet als xtc-producent en zo zijn plaats probeert te bemachtigen in de Brabantse onderwereld. Dat doet hij samen met John (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit). Samen gaan ze de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub in de strijd om de macht in de onderwereld.

Daarnaast moet Ferry ook zijn geliefde Danielle (Elise Schaap) tevreden houden. Zij ontdekt echter al snel zijn duistere kant en zo wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen in zijn weg naar de top. De trailer van Ferry: de serie zag er alvast veelbelovend uit en ook de eerste reacties op de reeks zijn haast unaniem positief.

(Her)bekijk hier de trailer van Ferry: de serie:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...