‘Ferry: de serie’, met Frank Lammers, krijgt eerste trailer

Ferry Bouman is terug! Netflix heeft namelijk een eerste volledige trailer gedeeld van de geplande reeks Ferry: de serie. Daarin kruipt Frank Lammers opnieuw in de huid van het populaire personage dat we kennen uit Undercover, al gaat het hier om een prequel.

De laatste jaren is Ferry Bouman uitgegroeid tot een van de populairste personages in de Lage Landen. Al sinds zijn intrede in de reeks Undercover is hij publieksfavoriet. Dat vertaalde zich na drie seizoenen van de reeks zelfs in een eigen film, maar nu krijgt het personage ook nog eens zijn eigen Ferry: de serie. Die zal vanaf 3 november te zien zijn op Netflix.

Ferry Bouman

Ferry: de serie is een prequel en gaat over een jongere Ferry Bouman. We zien hoe hij zijn eerste stappen zet als xtc-producent en zo zijn plaats probeert te bemachtigen in de Brabantse onderwereld. Dat doet hij samen met John (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit). Samen gaan ze de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub in de strijd om de macht in de onderwereld.

Daarnaast moet Ferry ook zijn geliefde Danielle (Elise Schaap) tevreden houden. Zij ontdekt echter al snel zijn duistere kant en zo wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen in zijn weg naar de top. De eerste trailer van Ferry: de serie ziet er alvast veelbelovend uit en doet ons zelfs een beetje denken aan Breaking Bad.

Bekijk hier de trailer van Ferry: de serie:

Ferry: de serie is vanaf vrijdag 3 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...