Netflixfilm ‘The Guilty’ met Jake Gyllenhaal krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer voor The Guilty op de wereld losgelaten. De film, met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol verschijnt op vrijdag 1 oktober op de streamingdienst en wordt een atypische thriller. Zo blijkt al meteen uit de trailer.

The Guilty is een film waarin maar één personage in beeld komt. De volledige film volgen we Jake Gyllenhaal die Joe Baylor speelt. Van de andere acteurs krijgen we enkel de stem te horen.

The Guilty

The Guilty is een remake van de Deense film Den Skyldige van regisseur Gustav Möller. De rol van Jake Gyllenhaal werd daarin gespeeld door Jakob Cedergren, die je kan kennen van The Killing en Submarino. Net zoals in het origineel krijg je in The Guilty maar één persoon te zien.

In de Netflixversie gaat het hierbij om Jake Gyllenhaal. Hij speelt de rol van Joe Baylor, een voormalige politieagent die verplaatst is naar de 911. Daar neemt hij telefoontjes aan van mensen die hulp nodig hebben. Vaak, zo zien we in het begin van de trailer, gaat het om banale dingen. Maar op een dag krijgt Baylor telefoon van een vrouw die ontvoerd is en hulp nodig heeft. Baylor maakt het zijn taak om haar te redden al is dat niet makkelijk aangezien er ook grote bosbranden plaatsvinden en deze zaak gezien wordt als minder urgent. De voormalige agent staat er dus alleen voor, maar zal niet opgeven voor hij haar gevonden heeft.

The Guilty verschijnt op vrijdag 1 oktober op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Guilty:

Meer
Lees meer...