Netflixreeks ‘A Man in Full’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de minireeks A Man in Full. Het gaat om een reeks gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wolfe. We zullen vastgoedmagnaat Charlie Croker volgen die plots failliet gaat. Vervolgens moet hij zijn uiterste best doen om zijn vel te redden.

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe dramareeks. Het gaat om de minireeks A Man in Full, met Jeff Daniels in de hoofdrol. Hij speelt de rol van vastgoedmagnaat Charlie Croker, die plots alles verliest.

A Man in Full

A Man in Full speelt zich af in Atlanta, waar we de vastgoedmagnaat Charlie Croker (Jeff Daniels) volgen. Hij is de grootste vastgoedmakelaar van de stad, maar hij stevent af op een faillissement. De vele vijanden die Croker tijdens zijn carrière verzamelden, smullen uiteraard van dit nieuws en proberen er zelf profijt uit te halen. Maar Croker lijkt zich niet zomaar gewonnen te gaan geven.

Naast hoofdrolspeler Jeff Daniels (The Newsroom, Looper) zijn ook Diane Lane (House of Cards, Inside Out), Tom Pelphrey (Ozark, Iron Fist), Aml Ameen (Sense8, The Maze Runner), Chanté Adams (A League of Their Own), Jon Michael Hill (Elementary), Sarah Jones (For All Mankind, Ugly Betty), William Jackson Harper (The Good Place, Ant-Man and the Wasp: Quantumania) en Lucy Liu (Charlie’s Angels, Kill Bill: Volume 1) te zien in A Man in Full. De reeks is geschreven en gecreëerd door David. E Kelley, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Big Little Lies en Anatomy of a Scandal. De regie wordt verzorgd door Regina King en Thomas Schlamme. King regisseerde in het verleden al enkele afleveringen voor Scandal en This Is Us. Schlamme regisseerde al afleveringen van House of Cards en Friends.

Bekijk hier de officiële trailer voor A Man in Full:

A Man in Full verschijnt op donderdag 2 mei op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...