Netflixreeks over ‘Exploding Kittens’ krijgt nieuwe teaser met Godcat

Netflix pakt volgende maand uit met een reeks gebaseerd op het kaartspel Exploding Kittens. Het gaat om een animatiereeks die zich zal richten op volwassenen. In een eerste teaser spreekt Godcat ons toe om ons warm te maken voor de release van de reeks.

Wie regelmatig een gezelschapsspel speelt, kent ongetwijfeld Exploding Kittens. Het kaartspel, waarbij je moet vermijden dat je een exploding kitten omdraait. In het spel zitten verschillende hilarische tekeningen van katten en al die katten – en een occasionele geit – kan je binnenkort aan het werk zien een in animatiereeks op Netflix.

Exploding Kittens

Binnen zo’n twee weken verschijnt Exploding Kittens op Netflix. In die reeks, gebaseerd op het gelijknamige bordspel, zullen we een clash te zien krijgen tussen Godcat (Tom Ellis) en Devilcat (Sasheer Zamata). In de “Hype trailer” die eerder al gedeeld werd kregen we daar al de eerste beelden van te zien. Daarin werd al meteen duidelijk dat het geen reeks met schattige katjes wordt, maar wel degelijk een reeks die zich richt op een ouder publiek.

Nu de releasedatum van de reeks dichterbij komt, heeft Netflix nog een extra teaser gedeeld. Daarin spreekt Godcat ons toe. Hij vertelt ons dat hij God is en dat hij wegens onbekwaamheid naar de aarde werd gestuurd in het lichaam van een dikke huiskat. “En de mannen van Netflix dachten dat het hilarisch zou zijn om een reeks te maken die mijn volgt bij elke beweging die ik maak. Het is alsof je naar beelden van je eigen kat kijkt via een Ring-camera, maar met een hogere prijs per maand.” Vervolgens vraagt hij ons om te kijken naar de reeks, want zo zal hij kunnen terugkeren naar de hemel. Godcat besluit met verontschuldigingen voor “orkanen, moordwespen, navelpluis en die kleine spinnetjes die in je wimpers leven”. Over dat laatste zegt Godcat dat we het moeten opzoeken en inderdaad, ze bestaan echt.

De stem van Godcat wordt verzorgd door Tom Ellis, die je ironisch genoeg vooral kan kennen van zijn rol als Lucifer, aka de duivel in de gelijknamige reeks. Exploding Kittens verschijnt op vrijdag 12 juli op Netflix.

Bekijk hier de boodschap van Godcat:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Exploding Kittens:

Exploding Kittens verschijnt op vrijdag 12 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...