Netflixthriller ‘The Weekend Away’ met ‘Gossip Girl’-actrice Leighton Meester nu te streamen

De nieuwe thriller The Weekend Away draait om – zoals de titel eigenlijk al zegt – een leuk weekendje naar het buitenland dat plots heel verkeerd uitdraait. Daarin zien we Leighton Meester aka Blair Waldorf uit de hitreeks Gossip Girl in de hoofdrol. Een kleine bonus, de gehele film is opgenomen geweest in het prachtige Kroatië. Zin gekregen om te kijken? Goed nieuws, want The Weekend Away staat vanaf vandaag op Netflix.

Zon, zee, strand, prachtige landschappen, knappe buitenlandse mannen (of vrouwen), volledige vrijheid en je beste vriend/vriendin aan je zijde, wat wil je nog meer als je op vakantie bent? Dat krijgen we allemaal te zien in de nieuwe thriller The Weekend Away, die vanaf vandaag te streamen is op Netflix. Maar verwacht je toch aan een iets spannendere en mysterieuzere cocktail dan we zojuist beschreven. En daarin komt actrice Leighton Meester, voornamelijk bekend door haar rol als Blair Waldorf in de hitserie Gossip Girl, centraal te staan.

Over de film

De film speelt zich af in Kroatië waar twee beste vriendinnen, Beth (Leighton Meester) en Kate (Christina Wolfe), naartoe trekken voor een gezellig weekendje weg. Maar deze toffe minivakantie valt echter al snel in het water wanneer één van de twee plotseling wordt beschuldigd van moord op de andere.

Ondanks dat ze rouwt om de dood van haar beste vriendin, blijft Beth echter niet bij de pakken zitten. Ze gaat wanhopig op zoek naar de echte moordenaar in de hoop om haar naam te kunnen zuiveren en de waarheid te achterhalen. Maar die zoektocht leidt haar tot de onthulling van een pijnlijk geheim.

De cast bestaat naast Leighton Meester nog uit Luke Norris (Poldark), de Kroatische acteur Amar Bukvic en de Palestijnste acteur en filmmaker Ziad Bakri. Hij is de zoon van acteur en filmregisseur Mohammad Bakri, bekend van HomelandAmerican Assassin en The Night Of. Christina Wolfe konden we al eerder zien in The Royals en kunnen we nu nog bewonderen in de reeks Batwoman.

Bekijk hieronder nogmaals de spannende trailer van The Weekend Away:

De nieuwe Netflixthriller The Weekend Away is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst. Liever een spannende serie? Kijk dan eens tussen deze lijst.

Meer
Lees meer...