Niall Horan komt in november naar België

Goed nieuws voor de fans van Niall Horan. De ex-One Direction zanger heeft zonet zijn volledige tour bekend gemaakt en heeft ook een stop in ons land gepland. Op 5 november staat de Ier in de Antwerpse Lotto Arena.

Na zijn eerste album ‘Flicker’ en een optreden in de Vorst Nationaal twee jaar geleden, is Niall Horan terug. Met een nieuw album in de maak, en na drie populaire singles gaat de Ier terug op tour. De Amerikaanse datums waren al even bekend, maar nu weten we dus ook wanneer hij naar ons land komt.

Nice To Meet Ya

De reden voor Nialls nieuwe tour is natuurlijk zijn nieuw album ‘Heartbreak Weather‘ dat op 13 maart uitkomt. Dat album is al zijn tweede, na ‘Flicker’ uit 2017. Tijdens zijn vorige tour kwam de Ier al naar ons land en gaf hij het beste van zichzelf in de Vorst Nationaal. Nu kiest hij dus voor een andere grote stad, Antwerpen. Met populaire singles als Nice To Meet Ya en het nieuwe No Judgement zal hij de Lotto Arena alleszins niet vervelen.

Terwijl hij tijdens zijn Amerikaanse tour de hulp krijgt van collega en vriend Lewis Capaldi, zal Nialls voorprogramma tijdens zijn Europese tour er iets anders uitzien, want daar zal zangeres Maisie Peters hem vergezellen. De jonge Engelse omschrijft haar muziek zelf als Emo Girl Pop en staat alleszins te popelen om aan de tour te beginnen.

Niall Horan staat met zijn Nice To Meet Ya Tour op 5 november in de Lotto Arena. Tickets zijn vanaf 6 maart om 10u beschikbaar.

https://www.instagram.com/p/B9GtQ3onkzk/
Meer
Lees meer...