Niall Horan komt volgende maand met nieuw album

Niall Horan komt volgende maand met nieuw album
Twitter

De Ierse zanger Niall Horan, vooral bekend uit One Direction, heeft de komst van een nieuw album aangekondigd. Vanaf 13 maart zullen we kunnen genieten van zijn tweede plaat, ‘Heartbreak Weather’. Vanaf vandaag 7 februari is ook zijn derde single van de plaat, No Judgement, te beluisteren.

Niall Horan is al lang meer dan One Direction. Net als zijn kompanen is Horan druk bezig met zijn eigen carrière en lijkt hij er ook dubbel en dik in te slagen. ‘Heartbreak Weather’ is al zijn tweede plaat, en ook dit jaar is hij van plan om op tour te gaan. Na het succes van zijn eerste album ‘Flickerheeft de Ier geen moment stilgezeten. Een aantal maanden geleden dropte hij al de eerste catchy single Nice To Meet Ya en de iets rustigere ballad Put A Little Love on Me en vandaag voegt hij daar een derde single No Judgement aan toe. Al die singles zullen ook op het album te horen zijn.

Niall Horan komt met een tweede album
Instagram

Op tour in België?

Horan is al een aantal maanden bezig met het organiseren van een nieuwe wereldtour. Tot nu toe heeft hij enkel de Amerikaanse speeldata bekend gemaakt, die hij samen met Lewis Capaldi zal spelen, maar de Europese data volgen snel. Met zijn eerste album ‘Flicker’ stond Niall al in de Brusselse Vorst Nationaal, en beloofde hij snel terug te komen. Benieuwd of hij zich aan zijn belofte houdt, maar wij geloven er alleszins in.

Beluister de nieuwe single No Judgement hier:

Gesponsorde artikelen