Left Right
scrollTop top

Nick en Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ nu ook officieel gescheiden


Nick Christophe Blind Getrouwd
© Nick en Christophe tijdens ‘Blind Getrouwd’ – Bron: VTM

Wat iedereen al lang wist, is nu ook officieel: Nick en Christophe uit Blind Getrouwd zijn gescheiden. De twee beslisten aan het einde van het VTM-programma al om niet met elkaar verder te gaan, maar het duurde nog even voor de scheiding ook officieel in orde was.

Het is met de woorden “’t is gebeurd” dat Christophe op zijn Instagram-account bekendmaakt dat hij nu ook officieel een gescheiden man is. “De ‘echtscheiding in onderlinge toestemming’ heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd”, valt er te lezen.

Met een kwinkslag voegt hij eraan toe dat Carl nu ook niet langer zijn minnaar is. Christophe vond na Blind Getrouwd namelijk wel de liefde en is ondertussen al enkele maanden samen met Carl.

Apart trouwen, samen scheiden

“Het is uiteraard de laatste stap in iets wat iedereen ondertussen al drie maand weet en het verandert helemaal niets aan de vriendschap die tussen ons ontstaan is. Het is voor mij wel een moment om te beseffen hoe intens het afgelopen jaar geweest is. Een bijzonder fijne rollercoaster maar een rollercoaster desalniettemin. Op naar het volgend avontuur dan maar!”, schrijft Christophe bij een foto met Nick die hun echtscheidingspapieren vasthoudt.

Die foto is overigens een maand geleden genomen toen ze samen de scheidingsaanvraag gingen indienen. “We moeten een van de weinige koppels zijn die apart een huwelijksaanvraag indienen maar wel samen de echtscheiding aanvragen”, besluit Christophe.

Inschrijvingen

Je kan je overigens nog altijd inschrijven voor het volgende seizoen van Blind Getrouwd. Twee maanden geleden liet VTM weten dat het zijn record qua inschrijvingen dit jaar gebroken heeft, maar dat het nog altijd extra potentiële kandidaten zoekt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update